HOME NIEUWS PRODUCTEN WERKZAAMHEDEN PROJECTEN REFERENTIES BEDRIJF CONTACT HOTELKAMERINRICHTING
© interieur-art 2018

Nieuws

Werkzaamheden april, mei en begin juni
Basisschool De Terp in Weesp hebben wij geheel voorzien van overgordijnen, type brandvertragend en verduisterend. Ook hebben wij hier de rails van de gordijnen vervangen. De gordijnen komen bij Woko Gordijnconfecties vandaan.
Begin juni zijn wij begonnen met het maken van een plan voor basisschool Huizermaat in Huizen. Dit betreft een renovatie van de lokalen inclusief de bijbehorende gangen. In opdracht van de architect hebben we daar met diverse kleuren een regenboog effect gecreëerd van marmoleum in de gang. Dit is te zien op de foto hiernaast. Start van de werkzaamheden hielden in, het verwijderen van de bestaande vloerbedekking en het starten met egaliseer werkzaamheden in opdracht van firma Procee te Diemen.
In samenwerking met architecten bureau A&R10 hebben wij het hoofdkantoor van VNA in Amersfoort voorzien van vloerbedekking en raambekleding. Hier hebben wij tapijttegels van fabricaat Desso toegepast en voor de trappen hebben wij tapijt van Vloer Totaal Concept toegepast. Tapijt tegels worden over het algemeen vaker toegepast dan tapijt van 4 meter breed op een rol, dit omdat er bij tapijt tegels weinig snij verlies voorkomt en je gemakkelijk een tegel kunt vervangen mocht deze vies of beschadigd raken.
Bij de Shell in Amsterdam Noord hebben wij een aantal reparaties gedaan, hier hebben wij de vloeren van de laboratorium ruimte vervangen. Hier is gekozen voor een ESD vloer van de fabricaat Tarkett. Een ESD vloer is een elektrisch geleidende vloer en voorkomt dat statische ontlading via de vloer op een mens of machines wordt overgedragen. Hieronder een foto van de ESD vloer, zoals je kunt zien zitten er zwarte vlokjes in verwerkt, deze dienen als geleiders die de elektrische lading afvoeren naar de aarde.
INDEX NIEUWS
© interieur-art 2018
Werkzaamheden april, mei en begin juni
Begin juni zijn wij begonnen met het maken van een plan voor basisschool Huizermaat in Huizen. Dit betreft een renovatie van de lokalen inclusief de bijbehorende gangen. In opdracht van de architect hebben we daar met diverse kleuren een regenboog effect gecreëerd van marmoleum in de gang. Dit is te zien op de foto hierboven. Start van de werkzaamheden hielden in, het verwijderen van de bestaande vloerbedekking en het starten met egaliseer werkzaamheden in opdracht van firma Procee te Diemen.
Bij de Shell in Amsterdam Noord hebben wij een aantal reparaties gedaan, hier hebben wij de vloeren van de laboratorium ruimte vervangen. Hier is gekozen voor een ESD vloer van de fabricaat Tarkett. Een ESD vloer is een elektrisch geleidende vloer en voorkomt dat statische ontlading via de vloer op een mens of machines wordt overgedragen.