HOME NIEUWS PRODUCTEN WERKZAAMHEDEN PROJECTEN REFERENTIES BEDRIJF CONTACT HOTELKAMERINRICHTING
© interieur-art 2018

Nieuws

Werkzaamheden december
Deze maand zijn wij onder andere in Zwitserland geweest om hier een hotel in te meten voor nieuwe vitrage gordijnen. Het 3-sterren hotel in Bern had een verouderde uitstraling gekregen en wilde daarom de kamers restylen. Wij zullen hier alle 55 kamers van nieuwe vitrage gaan voorzien. Alle hotelkamers zijn voorzien van ruilluiken, vandaar dat wij hier alleen vitrage hoeven aan te brengen. Een kamer hebben wij al van nieuwe vitrage voorzien, zie hiernaast de foto.
Ook hebben wij deze maand het restaurant van zorglocatie Zuiderhof van een nieuwe vloer voorzien. Hier lag tapijt, dus dit is eerst verwijderd. Daarna is de vloer geëgaliseerd en zijn er PVC stroken van Gerflor Creation aangebracht. Ook hebben wij alle stoelen en tafels van speciale viltjes voorzien en zullen er binnenkort nieuwe gordijnen door ons aangebracht worden.
INDEX NIEUWS
© interieur-art 2018
Werkzaamheden december
Deze maand zijn wij onder andere in Zwitserland geweest om hier een hotel in te meten voor nieuwe vitrage gordijnen. Het 3-sterren hotel in Bern had een verouderde uitstraling gekregen en wilde daarom de kamers restylen. Wij zullen hier alle 55 kamers van nieuwe vitrage gaan voorzien. Alle hotelkamers zijn voorzien van ruilluiken, vandaar dat wij hier alleen vitrage hoeven aan te brengen. Een kamer hebben wij al van nieuwe vitrage voorzien, zie hierboven de foto.
Ook hebben wij deze maand het restaurant van zorglocatie Zuiderhof van een nieuwe vloer voorzien. Hier lag tapijt, zoals te zien is op de foto. Dit is eerst verwijderd en daarna is de vloer geëgaliseerd en zijn er PVC stroken van Gerflor aangebracht. Ook hebben wij alle stoelen en tafels van speciale viltjes voorzien en zullen er binnenkort nieuwe gordijnen door ons aangebracht worden.