HOME NIEUWS PRODUCTEN WERKZAAMHEDEN PROJECTEN REFERENTIES BEDRIJF CONTACT HOTELKAMERINRICHTING
© interieur-art 2018
Werkzaamheden januari en februari

Nieuws

De tweede week van januari zijn we van start gegaan met een project in Liverpool, Engeland. Het pand is gelegen op de prachtige locatie Albert Dock. Hier komt een kinder binnenspeeltuin die wij van alle vloeren mogen voorzien. Zo komt er een Bob de Bouwer Area en een area voor Thomas de trein. Voor meer informatie en foto’s over dit project klik HIER.
Ook hebben wij begin januari het nieuwe kantoor van Bayer gestoffeerd. Hier is naaldvilt en marmoleum geplaatst. Met het naaldvilt is een leuk detail met een border rand gemaakt, zoals te zien is op de foto hieronder.
INDEX NIEUWS
© interieur-art 2018
2016 Werkzaamheden januari
De tweede week van januari zijn we van start gegaan met een project in Liverpool, Engeland. Het pand is gelegen op de prachtige locatie Albert Dock. Hier komt een kinder binnenspeeltuin die wij van alle vloeren mogen voorzien. Zoals je op de foto’s kunt zien is de ondervloer een houten vloer. Hiervoor is ook speciale egaline gebruikt. Door verschillende soorten vloeren met elkaar te combineren is er een kiezelstenen pad gecreëerd. Hiervoor is er flotex van Forbo gebruikt om het kunstgras door te laten lopen en hier tussen zijn kiezelstenen uitgesneden, wat een leuk en speels effect geeft.
Bij het ROC in Amsterdam was een sticker losgelaten die aangaf dat er niets geplaatst mocht worden in verband met brandveiligheid. Aangezien hier dagelijks veel mensen overheen open is er gekozen voor een aluminium sticker, dit omdat dit veel steviger is dan de voorgaande plastic sticker die erop zat.