© interieur-art 2018
HOME NIEUWS PRODUCTEN WERKZAAMHEDEN PROJECTEN REFERENTIES BEDRIJF CONTACT HOTELKAMERINRICHTING
Werkzaamheden januari In januari 2015 hebben we een groot project voor Careyn in Woerden mogen uitvoeren. Careyn is een organisatie voor thuiszorg, verpleging en verzorging. Hier zijn de gangen vervangen (totaal 900m2 vloeroppervlak). De klant gaf aan dat de voorkeur uitgaat naar één kleur per gang, om de herkenbaarheid van de juiste verdieping te garanderen. Aan de hand hiervan hebben wij een ontwerp gemaakt voor de vloer. Op de foto hiernaast is het eind resultaat van de gang te zien, de vloer bestaat uit tapijttegels die in twee typen geplaatst zijn. Het gaat om de Modulyss  in twee varianten.   Overige werkzaamheden We zijn o.a. bezig bij het ROC van Amsterdam met een aantal oplossingen om de inloop van vuil in de school tegen te gaan. Door middel van goede buitenmatten in combinatie met een droogloopzone van voldoende formaat. Verder hebben we een aantal vloerreparaties uitgevoerd voor Woonexpress te Waalwijk Bij IKEA Eindhoven hebben we in de show- room een aantal m2 vinylvloer mogen vervangen. De werkzaamheden bestonden o.a. uit het verwijderen, aansmeren en leggen van nieuwe bekleding.

Nieuws

Ook ziet u een foto waar te zien hoe de bestaande vloerbedekking verwijderd is. Dit geschiedt zonder al te veel overlast voor de  bewoners, mede door het geringe  geluidsniveau van de machine. De machine is door één werknemer te bedienen zonder fysieke inspanning. Tijdens dit proces kon men gebruik blijven maken van de gang, omdat steeds de helft van de gang is aangepakt.
© interieur-art 2018
INDEX NIEUWS
Werkzaamheden januari In januari 2015 hebben we een groot project voor Careyn in Woerden mogen uitvoeren. Careyn is een organisatie voor thuiszorg, verpleging en verzorging. Hier zijn de gangen vervangen (totaal 900m2 vloeroppervlak). De klant gaf aan dat de voorkeur uitgaat naar één kleur per gang, om de herkenbaarheid van de juiste verdieping te garanderen. Aan de hand hiervan hebben wij een ontwerp gemaakt voor de vloer. Op de foto hiernaast is het eind resultaat van de gang te zien, de vloer bestaat uit tapijttegels die in twee typen geplaatst zijn. Het gaat om de Modulyss  in twee varianten.   Overige werkzaamheden We zijn o.a. bezig bij het ROC van Amsterdam met een aantal oplossingen om de inloop van vuil in de school tegen te gaan. Door middel van goede buitenmatten in combinatie met een droogloopzone van voldoende formaat. Verder hebben we een aantal vloerreparaties uitgevoerd voor Woonexpress te Waalwijk Bij IKEA Eindhoven hebben we in de show-room een aantal m2 vinylvloer mogen vervangen. De werkzaamheden bestonden o.a. uit het verwijderen, aansmeren en leggen van nieuwe bekleding.