HOME NIEUWS PRODUCTEN WERKZAAMHEDEN PROJECTEN REFERENTIES BEDRIJF CONTACT HOTELKAMERINRICHTING
© interieur-art 2018
Werkzaamheden maart en april

Nieuws

Voor Hermitage Amsterdam hebben wij het nieuwe Outsider Art museum van vloerbedekking voorzien.
Het museum is op woensdag 16 maart geopend door Koningin Máxima. Voor meer informatie en foto’s over dit project klik HIER.
Ook zijn er een aantal reparaties in Hermitage voor kinderen gedaan, dit omdat hier een bar gezeten heeft en er hierdoor gaten in de vloer gemaakt waren. Op deze plekken is nieuw marmoleum van Forbo gelegd. In Woerden hebben wij voor een klant de centrale hal/ wachtruimte tot een restaurant gemaakt. In deze ruimte lag een tegelvloer, dus voordat de gietvloer hier overheen aangebracht kon worden is deze met speciale tegelprimer en egalisatie behandeld. Voor meer informatie over dit project klikt u HIER.
INDEX NIEUWS
© interieur-art 2018
Werkzaamheden maart
Wij zijn benaderd door de Hermitage Amsterdam om hier het nieuwe Outsider Art museum van vloerbedekking te voorzien. Op dit moment wordt de vloer geprimeerd en geëgaliseerd, om vervolgens hier de vloerbedekking overheen te leggen. Er is hier gekozen voor Bolon en er zal met aanloop strips en trapneuzen gewerkt worden. In de entree en in de zaal wordt de kleur Gabna toegepast en in de kantoor ruimtes de kleur Kaise. Eind deze en begin volgende week zal de vloer gelegd worden. Het museum is op woensdag 16 maart geopend door Koningin Máxima.
Ook zijn er een aantal reparaties in het kinder verblijf gedaan, dit omdat hier een bar gezeten heeft en er hierdoor gaten in de vloer gemaakt waren. Op deze plekken is nieuw marmoleum van Forbo gelegd.